Simested Vognmandsforretning I/S tilbyder flere services

Lokal vognmandsforretning med mange års erfaring

Hos Simested Vognmandsforretning kan vi klare enhver form for opgave, hvad enten det er store eller små. Vi tilbyder forskellige services, som du kan læse mere om nedenfor.

Kontakt os enten på mail eller telefon for yderligere information eller få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Gylletransport

Vi tilbyder gylletransport for landbruget, da vi er eksperter i flytning af gylle. Hos os har vi det helt rette udstyr, som gør det nemt at transportere det fra et sted til et andet.

Vi har igennem mange år flyttet rigtig mange kubikmeter gylle for landmænd i Rebild og Vesthimmerland. Vores store tankbiler kan flytte store mængder og sikrer derfor en effektiv og hurtig service.

Grus og sand

Hos os tilbyder vi et stort udvalg af sand og grus i mange forskellige varianter. Dette gør, at vi kan imødekomme mange forskellige behov for vores kunder. Vi kan både hente og levere materialer til både private- og erhvervskunder.

Der er mange forskellige byggeprojekter, hvor der kræves sand og grus. Om det er et stort eller lille projekt, er vi klar til at hjælpe og levere lige præcis den mængde, som kræves.

Krankørsel

Hos Simested Vognmandsforretning hjælper vi med alle slags opgaver inden for krankørsel for kommuner og private kunder samt erhvervskunder. Vi tilbyder krankørsel i form af levering af materialer, kranhjælp ved byggeri, fældning af træer med fældegrab m.m.

Selvom det nogle gange er dyrere ved brug af en kran, bliver jobbet gjort hurtigere og mere effektivt. Vores chauffører er dygtige, erfarne og arbejder med præcision. Vi har mange kraner af forskellige størrelser, så vi kan altid finde en løsning.

Kreaturkørsel

Ved kreaturkørsel kan vi hjælpe med at fragte alle slags dyr fra A til B uden nogle problemer. Hvis det drejer sig om at få flyttet en hest eller få fragtet et par grise til en anden stald, så er vi de rette til at hjælpe. Ingen opgave er for stor eller for lille til vores vognmænd.

Hos os tilbyder vi kreaturkørsel til både private- og erhvervskunder. Vi skræddersyer opgaven, så den passer lige præcis til vores kunders behov.

Storskrald

I mange tilfæld kan bortskaffelse af storskrald være en tung og tidskrævende byrde. Hos os er der rig mulighed for at få hjælp til det.

Vi besidder stor erfaring indenfor bortskaffelse af storskrald og hjælper kommuner samt private- og erhvervskunder med opgaven.

Dagrenovation

Dagrenovation er den rest af affald, som er tilbage, når husstandene har sorteret fra til genbrug, genanvendelse og farligt affald. Vi hjælper kommuner samt private- og erhvervskunder med deres bio- og forbrændingsaffaldet.

Vores arbejde består i at hente og køre det direkte til forbrænding, hvor det bliver lavet om til varme og strøm.

Indsamling af affald

Indsamling af affald kan være et stort og besværligt job nogle gange, men det behøver det ikke at være. Hos os indsamler vi alt affald nemt og hurtigt og modtager alt genanvendelig affald og næsten alt ikke-genanvendeligt affald.

Vi har desuden vores egen erhvervsgenbrugsplads, som gør processen hurtigere og nemmere for os.

Udlejning af containere

Hos os findes det største udvalg af alle slags containere til udlejning. Vi har over 150 - lige fra standard container til flytte container. Det er muligt selv at afhente dem, ellers leverer vi dem med kort varsel. Hvis der er brug for containere til affald, jord, beton, fliser og andet byggeaffald samt andre formål, kan vi udleje efter behov.

Vi har containere til alle slags opgaver og står klar til at hjælpe.

Træfældning og beskæring af træer

Vi er specialister i træfældning og beskæring af træer, og vi står klar til at hjælpe. Når det er tid til at fælde et eller flere træer, er vi det sikre valg. Vi leverer professionelle løsninger til aftalt tid og pris og fælder dagligt træer for både private- og erhvervskunder samt kommuner.

Vi er vant til at varetage større opgaver, som indebærer træfældning, rodfræsning, topkapning og stubfræsning samt mindre opgaver.

Neddeling af affald, træ og rødder

Hos Simested Vognmandsforretning hjælper vi private- og erhvervskunder samt  kommuner med neddeling af affald i alle størrelser. Vi neddeler affald, affaldstræ og trærødder og har det helt rette udstyr til at håndtere de store mængder af affald. Uanset om henvendelsen kommer fra private kunder eller en kommune, er vi de rette til opgaven.

Vi har en stor passion for vores arbejde og sørger for at levere høj service med et smil på læben.